به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام رضا غلامی، پیش از ظهر امروز در اولین هماندیشی تخصصی «میزبانی در سبک زندگی اسلامی» با اشاره به مطلب فوق ابراز داشت: در شرایط امروز، جامعه ما نیازمند توجه جدی به مساله سبک زندگی اسلامی و به طور خاص مبحث مهمان نوازی و میزبانی از میهمانان است.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری بر اساس شناخت دقیقی که از کمبودها و نیازهای جامعه اسلامی دارند ، دغدغه خویش را پیرامون سبک زندگی اسلامی مطرح ساختند، افزود: این وظیفه نخبگان و پژوهشگران حوزه و دانشگاه است که این دغدغه ها را پیگیری و عملیاتی کرده و نسخه های عینی و عملی برای جامعه ارایه کنند.
این محقق و پژوهشگر حوزوی در ادامه با بیان اینکه مهمترين هدف نظام مقدس جمهوري اسلامي ایران، زمينه سازي براي شكل گيري تمدن نوين اسلامي است، خاطرنشان کرد: رهبر فرزانه انقلاب، چهار مرحله اصلی را براي شكل گيري تمدن نوين اسلامي مطرح كردند كه شامل تشكيل انقلاب اسلامي، نظام اسلامي، دولت اسلامي و ايجاد جامعه و كشور اسلامي است.
وی سپس افزود: به لطف الهی پس از شکلگیری انقلاب اسلامی، نظام اسلامی نیز مستقر شده و هر چند که تا نقطه مطلوب و آرمانی هنوز فاصله دارد، اما برکات و دستاوردهای آن در بیش از 34 سال اخیر غیرقابل انکار است.
حجت الاسلام غلامی همچنین بیان داشت: طبعاً به منظور تشكيل دولت مطلوب نيز گامهاي خوبي برداشته شده و اميدواريم که گام هاي بعدي نیز در این راستا با آسیب شناسی جامع، به خوبی برداشته شود.
وی تاکید کرد: یکی از نیازها و الزامات ما برای دستیابی به جامعه و دولت مطلوب، داشتن سبک زندگی اسلامی است که ما امروز در این جلسه به بحث و بررسی درباره مقوله میزبانی، هتل داری و میهمان نوازی از مسافران و زایران و همچنین ارتباطشان با سبک زندگی اسلامی میپردازیم.
این استاد حوزه اظهار داشت: در بحث سبک زندگی اسلامی، ما به دنبال از بین بردن تکثر فرهنگی و نادیده گرفتن مساله قومیتها و خرده فرهنگها نیستیم، بلکه میخواهیم به صورت منطقی و جامع، به طرح مباحث کلیدی بپردازیم.
وی در خاتمه با بیان اینکه امروزه هتلداری در دنیا، بر اساس اصالت نفع و سود و بر پایه مبانی سکولار است، گفت: ما در بحث ضیافت و میزبانی، باید به یک نظریه جدید بر اساس تعالیم و آموزه های اسلامی برسیم؛ البته با تولید ثروت مشکلی نداریم اما باید به بحث احسان و کرامت در این خصوص، توجه جدی شود.